注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

.......为毛我老妈今仲意抄乱晒我的野?  

2011-04-19 21:19:28|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
             我唔明,一个女人今仲意抄人地D野?你真系今得闲咩,得闲到成日要抄乱晒我D野为乐趣咩?真的不明白.你今得闲咪出去打下麻将罗,仲咩抄我D野.我真系系屋企无晒私隐架啦.咩都可以俾人抄出黎.咩都要俾人问,咩都要俾人知.我做人做成今不如做只鬼好过啦.
             今天已经一肚子火,自从搬了更大的公司之后,在营业厅坐多了一只"黎大妈"已经够晒烦.成日口不对心,讲人事非.对住距我已经很累了.
              例如,最近叼HI贵局搞什么烹任比赛.黎妈妈已经一直不断重复着,我不会煮啊~我一点也不想参加啊~的意思.但今天距利用上班时间跑去买材料.大妈,你有无搞错啊?我同你同一个 营业厅,我就系度应付D用户,你同我死去买材料?!你系咪痴线架?你今HI得闲不如去崔收你的欠费啦.
             之后个死人所长唔知发咩神经,要留下所有人加班.做咩?

学习唱歌"永不放弃"
           
             一听到歌名,我已经放弃了.还要浪费我的宝贵休息时间.你条仆街就识叫人翻黎加班,最后,鬼影都唔见只仆街地中海出现.

            算了,就这样算了,我就这样一边听着假面骑士--W,一边唱那有气无力的"立即放弃".

本想一翻屋企就冲凉训教的.一睇到俾人收拾过的房间,和那一堆俾人翻出黎的COS物.....我就火到要上黎发泄下.
  评论这张
 
阅读(33)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017